PVC PADLÓ • LINÓLEUM
Kiemelt termékeink:

Terrana ECO 01 Wellington PVC padló

 

2990 Ft/m²

Terrana ECO 01 Ultimate PVC padló

 

2990 Ft/m²

Astral Color PVC padló

 

3500 Ft/m²

Terrana 16 S PVC padló

 

2750 Ft/m²

Terrana 22 S PVC padló

 

2850 Ft/m²

Klikkes vinyl PVC padló Domino SPC

 

7450 Ft/m²

A PVC burkolattal könnyű dolga lesz a takarítások során!

PVC padló

A padlóburkolat kiválasztása során sok embernek fontos, hogy olyan típust részesítsen előnyben, aminek a tisztítása rövid idő alatt megvalósítható, és nem igényel speciális vegyszereket, eszközöket. Manapság, a rohanó világban nem mindenkinek van arra ideje, hogy takarításkor hosszú órákat eltöltsön a padló rendbetételével. Ha ez Önnek is fontos szempont, ajánljuk figyelmébe a PVC burkolatokat!

A PVC burkolatok nem igényelnek különösebb gondoskodást: felületüket elegendő takarításkor vizes, tisztítószeres ronggyal áttörölni. Ezáltal jelentős időt és energiát lehet megtakarítani, és a speciális eszközök, takarítószerek beszerzésével sem kell foglalkozni. A kevés törődés ellenére ezek a burkolatok hosszú éveken át megőrzik hibátlan állapotukat. Nem deformálódnak és a különböző mozdítható bútorok miatt sem kell aggódni, hogy nyomot hagynának.

A PVC burkolatokkal csak jól járhat! Választékunkban többféle mintázatban is elérheti a burkolatokat, rendkívül kedvező áron. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a kiválasztott termékről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Tartós vinyl padlóburkolatra lenne szüksége?

PVC padló

A tartós vinyl padlóburkolatot egyre többen keresik olyan helyekre, ahol komoly igénybevételnek van kitéve; ilyenek például a fast-food éttermek, a szórakozóhelyek, vagy a középületek, de az irodaházakban is egyre többször lehet tartós vinyl padlóburkolattal találkozni.

A kínálatunkból beszerezhető vinyl padlóburkolatok nem csak tartósak, de dekoratívak is, ráadásul számos színben és mintázattal kaphatóak, így könnyen illeszkednek bármilyen enteriőr stílusához. Ha természetes hatású padlót szeretne, akkor a famintázatú típusok közül érdemes kiválasztania az ízlésének megfelelőt, ha viszont valami modernebbre, egyedibbre, netán vidámabbra vágyik, a színes padlóburkolat lesz az Ön számára megfelelő.

Ha tartós vinyl padlóburkolatot szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, válasszon, majd rendelje meg a szükséges mennyiséget egyszerűen és gyorsan, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

PVC burkolat olcsón? Megoldható!

PVC padló

Egy lakásfelújítás komoly összegeket tud felemészteni; a nyílászárók, a csövek, vezetékek, a falak és a burkolatok megvásárlása egy család többéves megtakarításába is kerülhet. Van, amin nem lehet spórolni, és van, amin nem érdemes, de azért lehet találni olyan lehetőségeket, amelyekkel több tízezer forintot takaríthatunk meg.

Ilyen például a padlóburkolat, aminél a PVC nem kompromisszumos, hanem egy modern és költséghatékony megoldás, főleg, ha olcsó PVC burkolatot választunk. Ebben az esetben az olcsó nem jelent alacsonyabb minőséget, hiszen a PVC padlók mind ugyanazzal a technológiával és ugyanolyan alapanyagokból készülnek, csupán a kopóréteg vastagsága változik. Egy olcsó PVC burkolat esetében ez 0,4 mm, amivel még így is 8-10 év az élettartamuk!

Amennyiben olcsó PVC burkolatot szeretne vásárolni tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Hogyan válasszunk PVC padlót?

PVC padló

Manapság ismét kezd népszerűvé válni a PVC padló, ami nem is csoda, hiszen alapos korszerűsítésen esett át az elmúlt években: a tartóssága megnőtt, a mintázatok megsokszorozódtak, és az árak is elérhetőbbek lettek. Ha Ön is a PVC padló mellé tenné le a voksát, alábbi bejegyzésünkben számos tanáccsal látjuk el a választást illetően.

A PVC padló kiválasztásakor figyelembe kell venni a vastagságot, a terhelhetőségi minősítést és a komfortértéket is; ezek az adatok a termék adatlapján találhatóak meg. A terhelhetőségi minősítés azt mutatja meg, hogy milyen vastag a koptatóréteg, ami jellemzően 0,15-0,4 mm-ig terjed. Az alacsonyabb terhelhetőségi értékű PVC padlók otthonokba ajánlottak, és átlagos használat mellett akár 10 évig is képesek megőrizni eredeti állapotukat. A vastagabb koptatóréteggel ellátott padlóburkolat már inkább közületi, ipari felhasználásra ajánlott, hiszen lényegesen nagyobb igénybevételnek lesz kitéve, ám így is képes az 5-10 éves élettartam elérésére, viszont az ára is magasabb.

A PVC padlók mindegyikében található egy úgynevezett üvegfátyol-réteg, ami a padlóburkolat mérettartását szolgálja. Az üvegfátyol alatt és felett habréteg található, ami segít elnyelni a rezgéseket, így a PVC padló nem csupán hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, de a lépések zaját is elnyeli. A tisztításához elegendő egy nedves felmosó, viszont fontos tudni, hogy kültéren nem használható, mivel a változékony időjárás igen hamar tönkreteszi a felületét, valamint a közvetlen napfény, illetve UV sugárzás elszínezheti azt.

A PVC padló lefektetésekor ügyelni kell az aljzat simaságára és pormentességére, de emellett száraznak is kell lennie. Mindenképp ragasztani kell, hiszen enélkül elmozdulhat, ami gyors elhasználódáshoz vezet; a ragasztóanyag nem lehet szerves oldószerbázisú.

Amennyiben korszerű PVC padlót szeretne az otthonába, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

A padlóburkolatok színét se bízza a véletlenre!

padlóburkolat

Manapság már óriási kínálat áll rendelkezésre a különböző padlóburkolatokból. Rengeteg szín, mintázat és típus közül válogathatnak a vevők. Kiválasztáskor elsősorban a termékek strapabíróságát fontos figyelembe venni, azonban emellett nem lehet megfeledkezni a padlóburkolat árnyalatáról sem. A színek, formák nagy mértékben befolyásolják a helyiségek hangulatát. Egy szerencsétlen színválasztás vagy a harsány minták igencsak negatív hatással lehetnek a lakóterek összképére, ezért mindenképp körültekintőnek kell lenni az esztétikai tényezőkkel kapcsolatban is.

Ha a helyiségen belül főként a sötétebb árnyalatok a dominánsabbak, ideális, ha bézs, fehér, esetleg világosbarna színű padlóburkolatot választ. Amennyiben a padlónál is ragaszkodik a sötét színekhez, az rendkívül nyomasztó összképet eredményez. A piros, sárga, kék és az ehhez hasonló élénk árnyalatok inkább lágyabb falszínekhez illenek. Ha mindenhol harsány színek uralkodnak, az egy idő után bánthatja a szemet.

A padlóburkolat kiválasztásakor az ingatlanban uralkodó lakberendezési stílusról se feledkezzen meg! Mintás burkolat esetében feltétlenül óvatosnak kell lennie a vásárlónak, főleg, ha a falakon található tapéta is mintás. A rengeteg formával kellemetlen, vibráló hatást érhet el, ami szintén nem tesz jót a szemnek. Akik inkább biztosra mennének, és a természetes hatás fontos számukra, ideális, ha fa mintázatú padlóburkolatot választanak.

Ha Ön gazdag padlóburkolat kínálatból szeretne válogatni, fedezze fel termékválasztékunkat! Igyekeztünk mindenki ízléséhez igazodni: többféle árnyalatú, mintázatú burkolatot talál nálunk, kedvező árakon. Termékeink minőségiek, hosszú távon kiszolgálják Önt. Akár a legújabb trendeknek megfelelő padlóburkolatot is beszerezheti tőlünk, ugyanis folyamatosan frissítjük a kínálatot. Bővebb információkért, segítségnyújtásért vagy a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak a vevők rendelkezésére!

A műpadló előnyeiről

Számos helyen találkozhatunk műpadlóval, hiszen tartós, dekoratív és jó ár-érték aránnyal rendelkezik, sokan mégis idegenkednek tőle. Ideje megfeledkezni a régimódi linóleumról; manapság már lényegesen jobb minőségű termékek készülnek!

Mindenki emlékszik még a mintás linóleum padlóburkolatokra, amik a lefektetésük után néhány évvel úgy néztek ki, mintha évtizedek óta lennének használatban. Nos, ezt a modern műpadlók esetében nyugodtan elfelejthetjük, hiszen egészen más technológiával készülnek, ráadásul közületek számára is ajánlott változatok is léteznek már. Ez utóbbiak közös tulajdonsága a magas kopásállóság, amire szükség is van, hiszen egy szállodában, hivatalban, vagy étteremben naponta több százan is megfordulhatnak, ami rendkívül erős igénybevételt jelent. Ha a műpadló nem bírná ezt, akkor a gyártónak komoly mennyiségű reklamációval kellene szembenéznie.

Természetesen bírja, amire bizonyítékként számos elégedett ügyfelünket tudjuk felhozni. Mivel azonban egy háztartásban nincs szükség ennyire magas kopásállóságra, ezért nem csak közületi, de lakossági felhasználásra is készülnek műpadló burkolatok. A minőség természetesen ugyanolyan magas, csak a kopóréteg vastagsága kisebb, aminek köszönhetően az ár is mérsékeltebb. Az otthoni felhasználás mellett azonban az élettartam gyakorlatilag ugyanannyi, vagyis a műpadló burkolat hosszú évekig képes esztétikus, higiénikus és biztonságos környezetet teremteni.

Ha már szóba került a higiénia, a műpadló résmentes, a felülete pedig teljesen sima, így a kórokozóknak semmi esélye, ha alapos a takarítás, amihez elegendő a fertőtlenítőszeres víz is. Ez különösen fontos olyan vállalkozásoknál, ahol élelmiszerrel foglalkoznak, de egy gyerekszoba, konyha, vagy akár a nappali esetében sem elhanyagolható ez a tulajdonság.

Válassza Ön is műpadlót akár cége, akár az otthona burkolásához! Tekintse meg széles kínálatunkat, valamint szolgáltatásaink hosszú sorát, és ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Forgalmazott márkáink